Scroll Top

AFECT. FESTIVAL IMPERFECT.

26-29 AUGUST 2021

AFECT este un eveniment cultural aflat la prima ediție, care se va desfășura la AFI Brașov, în perioada 26-29 august 2021. Festivalul este organizat de Fundația Hera.

AFECT își propune să promoveze filme, spectacole, conferințe, care să abordeze, să descrie, să reprezinte, să evidențieze, să expună ori să exploreze amplul domeniu al psihologiei și psihoterapiei. Programul festivalului va include o selecție de scurt-metraje, documentare, programe adresate publicului de toate vârstele, filme de public sau de nișă, spectacole de teatru, concerte, ateliere, conferințe, dezbateri, fără a se limita la acestea.

Temele sunt variate și multifațetate, nefiind limitate la subiecte de sănătate mintală. Vor fi abordate subiecte din viața de zi cu zi. Filmele vor spune povești de bucurie, dezamăgire, triumf, pierdere, perseverență, greutăți și creștere, explorând în același timp complexitatea relațiilor interumane.

Creșterea numărului de povești cu teme psihologice este calea către reducerea stigmatizării din domeniile psihologiei și psihoterapiei și către o înțelegere mai profundă de sine, cu compasiune și onestitate.