Scroll Top

Cine sunt eu? – Grup continuativ de dezvoltare personală

cinesunteu

A fi parte dintr-un grup de autocunoaștere și dezvoltare personală este o binecuvântare și în același timp o ocazie extraordinară de a ne (re)descoperi și de a (ne) trăi mai curajos și cu mai multă blândețe.

Un grup continuativ este un spațiu de siguranță emoțională unde pot veni în fiecare lună spre a mă uita în mine și a acționa mai în acord cu mine, sau altfel spus, un răgaz pe care mi-l dăruiesc pentru introspecție și conectare, pentru a nu mai trăi viața pe pilot automat.

Vă propunem așadar un astfel de grup continuativ, în care participanții sunt mereu aceeași, și unde ne vom întâlni în fiecare penultima joi a fiecărei luni (cu mici excepții  ), între 17.30 și 20.30, începând cu martie 2024, și până în ianuarie 2025.

Vom explora (prin metode psihodramatice dar nu numai) credințele care ne construiesc realitatea, emoțiile noastre cele mai dificile și cum să facem spațiu în noi pentru ele, relația cu sine și cu ceilalți, limite personale, sexualitate, compasiune și iubire etc.

#NUMĂR de participanți 10

#UNDE? La Căsuța HERA din strada Mică nr. 6, Brașov

#TEME:
– 21 Martie – Cine sunt eu?
– 18 Aprilie – Credințele care îmi creează realitatea
– 23 Mai – Frica
– 20 Iunie – Rușinea & Vinovăția
– 18 Iulie – Furia
– 19 Septembrie – Limitele personale
– 24 Octombrie – Sexualitatea
– 21 Noiembrie – Iubirea
– 19 Decembrie – Compasiunea
– 23 Ianuarie – Cine sunt eu?

#PREȚ:
– Early Bird (27.02.2024 – 8.03.2024) – 350 de lei/ lună
– Preț normal – 500 lei/ lună
– Pentru persoanele aflate în dificultate financiară, dar care își doresc să participe, se poate acorda gratuitate (în limita a două locuri), în baza documentelor doveditoare și a unui e-mail (la florenta_danila@yahoo.com, în care să ne spuneți de ce doriți să participați la acest grup)

#ÎNSCRIERE – prin e-mail la florenta_danila@yahoo.com, urmată de un interviu individual de cunoaștere prin platforma Zoom
Atelierele sunt dedicate doar adulților.

#FACILITATORI

Camelia Clem

Sunt Camelia Clem, un călător în lumea subtilă a sufletului uman, fondator și președinte al Fundației și președinte al AFECT – festivalul imperfect. Dar pentru mine, aceste titluri sunt doar etichete care îmi definesc misiunea, nu identitatea. Mai presus de orice titlu, sunt o căutătoare a sensului și a echilibrului, atât în propria mea viață, cât și în relațiile cu ceilalți.

Misiunea mea:
Visul meu este să trăim într-o lume în care oamenii să se întâlnească cu mai multă înțelegere și iubire reciprocă. Cu o pasiune sinceră și o determinare fără margini, mă alătur celor dedicați pentru a face acest vis realitate.

Experiențe și Lecții:
Experiențele mele diverse, de la mediere la psihologie și psihoterapie, m-au învățat să mă accept exact așa cum sunt și să îmbrățișez întreaga mea ființă, cu toate aspectele ei.

Angajamentul meu:
Cu fiecare pas pe care-l fac, mă dedic căutării mele personale și împărtășirii învățămintelor mele cu ceilalți. Îmi doresc să contribui la transformarea lumii într-un loc mai luminos și mai înțelegător, unde fiecare individ se simte acceptat și susținut.

Visul meu? O lume în care oamenii să se privească cu mai multă înțelegere, empatie și iubire, o lume în care vulnerabilitatea este întâmpinată cu compasiune și în care fiecare individ își găsește locul în mosaicul uman.

Florența Simion

Psiholog, fondator și vicepreședinte al fundației Hera pentru sănătate emoțională, Manager AFECT – festival imperfect, dar mai ales OM în căutare permanentă de a se înțelege pe sine, de a se descoperi și vindeca, de a trăi mai conștient, mai blând și mai în contact cu sine și cu ceilalți.

Îmi doresc o lume în care oamenii să fie mai conștienți, mai asumați și mai în iubire și de câțiva ani fac tot ce îmi stă în putere (uneori chiar mai mult ) pentru a contribui la crearea unei astfel de lumi.

Psihoterapia mi-a dat curajul de a face schimbări importante în viața mea, mi-a dat puterea extraordinară de a-mi recunoaște și trăi propriile emoții, de a mă uita în mine cu sinceritate, de a spune ce gândesc cu respect și blândețe dar și cu fermitate, de a recunoaște relațiile toxice, de a fi de partea mea, de a mă accepta exact așa cum sunt, de a simți că merit, de a pune limite, ca să numesc doar câteva lucruri. Despre acestea și multe altele, sper să vorbim la întâlnirile noastre. Sunt și voi rămâne mereu client de psihoterapie, ca instrument de igienă emoțională, atât de necesară.

Singurul meu regret este acela de a nu fi avut acces la ea mai devreme, atunci când, studentă fiind, treceam printr-un episod depresiv care a trenat mult timp, fără să înțeleg ce mi se întâmplă. Iubesc și este reparator pentru mine, cea de la 20 de ani dar și cea de acum, să împărtășesc celorlalți din experiența mea de autodescoperire, având credința că și așa, pot influența în bine alte vieți și că propria mea suferință nu a fost în zadar.