Scroll Top

În luna femeii îți facem un cadou pentru suflet. La propriu!

În luna femeii îți facem un cadou pentru suflet. La propriu! Cum ar fi să îți aduci sufletul la SPA? Un SPA emoțional.
Să-ți dai timp să te ocupi (să ne ocupăm împreună) de el. Să ne apropiem mai mult de el, să-l privim un pic mai atent, să-i facem un detox emoțional, un masaj blând cu uleiuri aromate și pietre calde, să-l învelim cu o pătură moale, să-l lăsăm să se odihnească, să mediteze.
Dacă ai citit până aici, pesemne că te-a atras și că simți să îți oferi o experiență specială.

Iată cadourile pe care ți le-am pregătit!

Întâlnirea 1: Sunt ȘI corpul meu. Cu Petronela Rotar, 4 martie, ora 17.30

Daniel Siegel spune că „mintea este un proces încorporat“. Cele două nu pot funcționa separat și se influențează reciproc. Sunt bine cu mintea atunci când mi-e și corpul bine și, reciproc, mă simt bine în corpul meu atunci când mintea mi-e bine. Eu sunt ȘI corpul meu – căci corpul meu e casa mea.

Tu ce faci pentru corpul tău? Te porți cu el cu blândețe, conștient? Ce simți despre el? Haide să explorezi alături de Petronela Rotar subiectul acesta, cu ajutorul instrumentelor din psihodramă.

>> Doresc să mă înscriu!

Întâlnirea 2: corpul, casa sufletului meu. Cu Cătălina olteanu & Florența dănilă, 12 martie, ora 17.30

Câte dintre noi au o relație conștientă cu corpul? Câte dintre noi știu că prin intermediul corpului și a ceea ce el ne transmite,  putem afla răspunsuri pe care adeseori mintea nu ni le poate da? Câte dintre noi suntem atât de conectate la corpul nostru astfel încât să știm să îi descifrăm semnalele pe care le are pentru noi?

Realitatea este că cele mai multe nu știm ce mistere ascunse zac în corpurile noastre de femei. Pentru că avem în spate, atât din punct de vedere personal, cât și colectiv, multă raționalizare a proceselor de viață din care emoția și corpul au fost constant reprimate și oprimate. Realitatea este că nimeni nu i-a oferit corpului locul pe care îl merită, dincolo de utilitatea și estetica lui. Corpul ne semnalează primul ce e bine sau nu pentru noi. Iar pentru a putea descifra și înțelege aceste semnale, este nevoie ca mai întâi sa creez o RELAȚIE cu corpul meu, dincolo de felul în care îl hrănesc, îl îmbrac și îl mișc. Am nevoie să învăț să îl SIMT, să învăț să fiu atentă la senzațiile și emoțiile mele care mă mișcă și mă orientează către adevărul din mine. Te invităm să facem împreună primii pași către această învățătură atât de prețioasă!

>> Doresc să mă înscriu!

Întâlnirea 3: Cură de feminitate. Cu Stela Pruteanu & Beatrice Stan, 19 martie, ora 18.00

Trăim  într-o lume masculinizată, în care lucrurile sunt bazate pe consum, minte și competiție, iar frumusețea și autenticitatea femeii sunt puse pe un plan secund.

Te invităm cu drag să participi la atelierul de feminitate care are ca scop să te învețe cum să  redescoperi feminitatea, cum să o păstrezi, dar și cum să o manifești cu naturalețe și curaj.

Vei afla

  • Cum să-ți armonizezi rolurile multiple cu care jonglezi permanent: cel de soție/iubită, mamă, fiică, soră, prietenă.
  • Cum să te simți bine cu tine și cum să devii o femeie conștientă de sine, de trupul, gândurile, emoțiile și feminitatea sa.
  • Cum să te reconectezi la energia feminină universală pentru a-ți păstra blândețea, calmul și senzualitatea.
  • Cum să redobândești și să păstrezi capacitatea de a-ți activa resurse interioare nedescoperite, prin cadre de lucru și tehnici de reconectare
  • Cum să depășești stresul acestor vremuri nesigure și cum să-ți gestionezi emoțiile pentru a putea obține o stare de echilibru între minte-trup-spirit.
  • Cum să te accepți și să te iubești așa cum ești, fără să fie nevoie să te schimbi.

>> Doresc să mă înscriu!

Întâlnirea 4: Tratament pentru cuplu. Cu Florin Amariei & Camelia Clem, 25 martie, ora 17.30

Ne simțim mai împlinite și mai echilibrate atunci când ne aflăm într-o relație în care dăruim și primim iubire în aceeași măsură, în care nu ne luptăm pentru putere și conștientizăm că suntem împreună în aceeași barcă. O relație în care simțim drag, iubire, respect, apreciere și recunoștință pentru omul de lângă noi. Și invers.

Te invităm alături de noi, de data aceasta împreună cu partenerul tău, la un atelier practic care are puterea de a aduce transformări reale în relația ta de iubire!

>> Doresc să mă înscriu!

Întâlnirea 5: Seară de meditație. Cu Cătălina Olteanu & Florența Dănilă. 2 aprilie, ora 17.30

Încheiem seria întâlnirilor noastre cu o seară de meditație, în care ne vom îndrepta atenția către interior, vom liniști mintea și vom permite corpului să alunece într-o stare de relaxare profundă, aducând în sufletul nostru sentimentul de bucurie și împlinire.

>> Doresc să mă înscriu!

UNDE?

Ne vom întâlni la Căsuța HERA, pe Strada Mică nr. 6, Brașov, un loc de bine, de siguranță emoțională dar și fizică, un spațiu semideschis pe care l-am creat special pentru întâlnirile de grup pe timp de pandemie.

câți participanți?

Vom fi nu mai mult de 12 oameni, așa că te invităm să te înscrii cât mai repede pentru a îți asigura locul. Alege întâlnirile la care dorești să participi și trimite-ne un e-mail la adresa florenta@fundatiahera.ro sau completează formularul, iar noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp posibil cu detaliile pentru finalizarea înscrierii.

Mulțumim echipei AFI Brașov care a ales să susțină proiectul HERA, oferind în luna martie în loc de mărțișoare acces gratuit la Spa-ul sufletelor femeilor din comunitatea brașoveană.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.