Scroll Top

Mama singură și provocările pandemiei. Întâlnire de suport

Trăim vremuri excepționale, pe care nu le-am anticipat și cărora ne adaptăm cu greu. Emoțiile cele mai variate ne încearcă, în vreme ce frica alimentată de știrile care nu se opresc e prezentă mereu în fundal.
Pentru femeile care traversează această perioadă singure, avînd grijă de unul sau mai mulți copii, provocările sînt mult mai numeroase, la fel și grijile.
*** Ce se va întîmpla cu copilul/copiii mei dacă mă îmbolnăvesc?
*** Voi face față?
*** Cum îi păzesc pe cei mici?
*** Cum mă descurc singură în perioada asta?
*** Dacă îmi pierd jobul și nu vom mai avea ce mînca? – sînt doar cîteva dintre spaimele care pot apărea.

Întîlnirea noastră, facilitată de Petronela Rotar, la rîndul ei mamă singură cu experiență și psiholog și psihoterapeut în formare, își propune să ofere un spațiu în care aceste emoții și gînduri să poată fi ventilate, alături de alte femei care trec prin exact aceeași situație, un spațiu de alinare și de conținere care să ne ajute să ne umplem rezervoarele și să continuăm.

#Unde?
Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom. Pentru aceasta este nevoie să instalați aplicația, accesînd www.zoom.us

#Înscriere
Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți un e-mail la florenta@fundatiahera.ro cu titlul ”Înscriere grup de sprijin mame – Petronela Rotar”. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu detalii legate de eveniment.

ATENȚIE! Pentru acest eveniment limita maximă de participanți este de 20. În cazul în care vom primi mai multe solicitări, vom lua în considerare organizarea unui alt grup.

#Taxă de participare
Înscrierea se face pe bază de donație în contul Fundației HERA. Veți primi mai multe detalii despre transfer în răspunsul pe care vi-l vom trimite prin e-mail ca reply la înscrierea dumneavoastră. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea unui Punct Medical Avansat tip II, foarte necesar în această perioadă și nu numai, pentru care ISU Brașov ne-a solicitat ajutorul.

#Contact
Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați la 0729 83 27 67 (Florența) sau pe e-mail la florenta@fundatiahera.ro

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.